16:00

IFK Kumla 2

Referat: Nora/Hällefors - IFK Kumla 2

Dagens hemma match blev bara match i 5 min så länge dröjde 1 målet genom Jim
efter 10 min så leder vi med 3-0 mål av Johan och Jonas. Det stod sig till den 19 min
Då fick vi va med om ett rekord i mål gjorda i Carlssonhallen 3 mål på 36 sek genom Joakim Jonas Martin helt osannolikt, förra matchen mot Västerås gjorde vi 3 mål på 1 min 15 sek. Hela laget gjorde ett kanonjobb i perioden med bra skridskoåkning.
Mål 6-0
skott 17-5
Utv 2-2

Inför andra perioden poängterade vi ett enkelt spel med mycket skridskoåkning och hårt jobb. Men det händer det som vi i ledningen är rädda för dvs dålig skridskoåkning
står på hälarna det resulterar i en reducering efter 3 min. De får lite tryck på oss då vi inte är ödmjuka i spelet och ej gör vårt jobb Johan i målet får visa sig på styva linan ett antal ggr. I andra halvan blir dock spelet från vår sida bättre. Det leder till att vi gör 7-1 i den 12 min Johan målskytt. 8-1 kommer av bara farten gm vår sniper Jocke av bara farten gör vi 9-1 Alex som äntligen fick göra mål efter otal chanser det står sig perioden ut.
Mål 3-1
Skott 12-14
Utv 2- 4

Tredje perioden börjar som andra med lojt spel där Kumla tillåts reducera till 9-2
Men efter detta mål skärper vi till spelet. Det är spel mot ett mål i sista bara ett okoncentrerat spel i de avgörande momenten framför målet hindrar målklockan att klämta. Vi gör i alla fall 2 mål till i perioden Genom Jesper och Alexander. Matchen slutar 11-2 klasskillnad.

Plus betyg delas ut till 2 kedjan Joakim Johan och Alexander de gör 10 poäng tillsammans mycket bra genom hela matchen. Plusbetyg även till Jonas som även i denna match gör 2 mål men framför allt ger 100% i varje byte.